Zorginstelling maakt plaats

Zorginstelling maakt plaats

Janssen de Jong Projectontwikkeling en Van der Zwan Vastgoed zijn de nieuwe eigenaren van de herontwikkelingslocatie aan de Jac. P. Thijsselaan 45 te Gouda. Het thans gevestigde zorgcomplex van Stichting GGZ Rivierduinen maakt op termijn plaats voor een mix van wonen en zorg. Partijen streven ernaar om tijdens de ontwikkelfase het gebouw door te blijven exploiteren binnen de huidige bestemming dan wel met een tijdelijke woonfunctie.

De ontwikkelpartijen voorzien een spoedig opstart. Hierbij hebben zij zich de ambitie gesteld gezamenlijk met de buurtbewoners, zorgpartijen en gemeente Gouda invulling te geven aan de ontwikkeling van de locatie. Belangrijk uitgangspunt hierbij is een leefbaar woonmilieu voor alle doelgroepen in de wijk. Door het mixen van sociaal, woonzorg, middeldure en vrije sector wonen is de inclusiviteit (d.w.z. dat er in de wijk plaats is voor alle doelgroepen) beter gewaarborgd voor de toekomst.

Ben u een een betrokken buurtbewoner of gewoon nieuwsgierig naar de ontwikkelingen rondom deze ontwikkellocatie, meld u aan voor de nieuwsbrief en blijft op de hoogte. Inschrijven kan via de contactpagina.