Tijdelijk beheer zorgcomplex & inloopmiddag

Tijdelijk beheer zorgcomplex & inloopmiddag

Gapph Vastgoedbeheer zal vanaf medio oktober 2021 het voormalige GGZzorgcomplex in beheer gaan nemen. In de tijdelijke situatie is het de intentie om tijdelijke bewoners en ondernemers te huisvesten die een bijdragen willen leveren aan een prettige leefomgeving. In Gouda beheert Gapph meerdere soortgelijke projecten naar tevredenheid van eigenaren, bewoners en omwonenden. 

Uitnodiging inloopmiddag 14 oktober 2021
Samen met Gapph zetten we ons in om de leefbaarheid te optimaliseren en doen dit graag samen met alle buurtbewoners. Daarom organiseren we op donderdag 14 oktober van 16:30u tot 18:00u een inloopmiddag voor alle omwonenden. Deze inloopmiddag vindt plaats bij de hoofdentree van het gebouw en heeft alleen betrekking op de tijdelijke verhuur, en voor algemene kennismaking. Tijdens deze middag staat de deur voor iedereen
open, zodat alle betrokkenen kennis kunnen maken en er informatie met elkaar gedeeld kan worden. Uiteraard is er deze middag voldoende gelegenheid voor het stellen van al uw vragen.

Waar kunt u terecht met vragen?

Heeft u ergens vragen over? Dan horen we dat graag zodat we actie kunnen ondernemen. U kunt Gapph telefonisch bereiken op 088 62 62 200 of per e-mail via west@gapph.nl. Daarnaast is er iemand van Gapph regelmatig op locatie aan het werk. Ziet u ons daar? Spreek ze gerust aan om kennis te maken.