Inloop avond 1 sep. 18:00 - 20:30

Inloop avond 1 sep. 18:00 - 20:30

Nieuwsbrief 3

Uitnodiging informatie bijeenkomst d.d. 1 september

Graag informeren wij u over de voortgang van het project gelegen aan de Jac. P. Thijsselaan 45.

In de afgelopen periode hebben wij de voorbereidingen getroffen met betrekking tot de vorming van het participatieproces en samenwerking met de gemeente Gouda. Middels deze nieuwsbrief nodigen wij u graag uit voor een fysieke bijeenkomst op d.d. 1 september a.s. op locatie. Deze bijeenkomst zal bestaan uit een inloop bijeenkomst. Op deze avond kunt u vrij rondlopen en zullen wij aanwezig zijn om u op diverse thema’s bij te praten over de definitieve ontwikkeling. De informatie op deze avond zal vooral bestaan uit de beoogde planning, participatieproces en het stedenbouwkundig concept.

Wij gaan graag met u in gesprek als belanghebbende. De vraag die met u onderzocht zal worden is hoe de beoogde ontwikkeling goed in de buurt ingepast kan worden.

Daarnaast vragen wij u, bij interesse, om deel te nemen aan de op te richten klankbordgroep. Deze groep zal gedurende het ontwikkeltraject geraadpleegd worden over diverse thema’s. Daarnaast worden er grotere buurtbijeenkomsten gehouden om de voortgang en uitkomsten te delen. Op de eerste informatiebijeenkomst bestaat er een mogelijkheid u hiervoor aan te melden.

Locatie inloop; entreehal Jac. P. Thijsselaan 45

tijd & datum: d.d. 1 september a.s. 18:00uur - 20:30 uur

(aanmelden niet verplicht)